maanantai 19. elokuuta 2013

Leikkauspäivä ilmoitettiin!

Tänään kesken työpäivän soi puhelin, ja leikkaavan sairaalan ravitsemusterapeutti soitti. Hän soitteli minulle jo pari viikkoa sitten painoa kyselläkseen, ja nyt soitti leikkausaikaa kertoakseen! Eli isosta painosta huolimatta selviän 4 vkon ene-jaksolla ja se pitäisi parin viikon päästä alkaa, leikkauspäivä lokakuun ekalla viikolla!

Siis että.... JEE! Onhan tätä odotettu. Prosessi kohdallani on kuitenkin potkaistu käyntiin jo keväällä -12. Paljon on tapahtunut senkin jälkeen, eikä pienin asia ole ne pudotetut 30kg. Tosin se lienee vain kolmannes siitä, mitä toivon saavani pois... Kunpa olisin ennustaja, ja tietäisin jo nyt, paljonko painan vuoden päästä... 30kg vähemmän? 40kg vähemmän, vaiko peräti 50kg vähemmän? Olisipa se hurjaa... Mutta kilo kerrallaan ja alaspäin!

Ja juu, parin viikon päästä tämäkin blogi on taas nimensä mukainen, pussikeittopäikky. Innosta touhukkaana otin jo inventaariokatsauksen jauhovarastooni, huomatakseni osan menneen vanhaksi... No, uusia kehiin. Muutamia EasyDietin pusseja tilasin, ovat maukkaampia ja jotenkin suolaisempiakin, lounaaksi töihin sopivia ja Nutrilettia muuhun nälkään. Kana- ja kasviskeitot on musta jopa ihan hyvän makuisia. Paremmin mulle melkein uppoaa suolaiset keitot kuin makeat pirtelöt. Niistä otin nyt jäljelläolevien muutaman suklaapussin kavereiksi Nutriletin vanilijaa ja Naturdietin metsämansikkaa. Ans kattoa kuin ämmän käy. Ene-jakson pudotustavoite olis sitten 6-8kg, muuten maksa ei pienene tarpeeksi ja leikkaus lykkääntyy. Kääk. Onnistun mä, onnistunhan?

1 kommentti:

  1. Vautsi, onnea päivästä! Tsemppiä loppu eneilyyn ja leikkaukseen :)

    VastaaPoista