sunnuntai 15. joulukuuta 2013

-50kg

paukahti eilen aamuvaakalla rikki. Projekti alkoi tän vuoden tammikuun puolivälissä. Aika voittajaolo, vaikka matkaa vielä useamman kymmenen kilon verran edessä onkin. Nyt ollaan yli puolenvälin kuitenkin ensimmäiseen tavoitteeseen matkalla. Normaalipainosta en uskalla edes haaveilla, mutta karvan verran yli puolenvälin matkalla sinnekin jos oikein räknää :)

Vaatekaapissa henkarit kolisee tyhjinä vastakkain. Aina kun kaapin avaan, lentää muutama asuste lattialla asuvaan ikean kassiin odottamaan jatkokäsittelyä. Kuluneet roskiin, paremmat myyntiin nettikirpulle... En aio niillä rahastaa, mut jos aina jonkun euron niistä sais - vaihtoehtona roskis tai Uffin laatikko... Vaan aikaa se nettikirpulla myyminenkin ottaa. Nyt ainakin oon ollut ihan puhki iltaisin eikä hommat tahdo vaatteiden kanssa oikein edetä.

Joulu oli sellainen kaukana tulevassa häämöttävä kammotus, mutta niinhän tuo on vain lähemmäksi tullut päivä päivältä. Jouluangstinikin on taipunut, oon tehnyt itse pipari- ja torttutaikinat ja lasten kanssa piparitalon. Eilen oltiin ukon kanssa lähikaupungissa jouluostoksilla, eikä mua edes ahdistanut koko päivänä :) Ehkä viime joulu Lanzarotella jouluaaton uinteineen auttoi vähän mun angstiin, nyt tuntuu ihan kivaltakin ajatukselta joulun laittaminen kotona. Se hyvä lämmin hellä meinaa hiipiä sisuskaluihin?

3 kommenttia:

  1. Hienoa suoritus Matamiina, ONNEA !!!!

    VastaaPoista
  2. No, waude!! Tuollainen pudotus jo varmasti tuntuu ja näkyy!! Hyvin toimittu!! Onnea! :)

    VastaaPoista