maanantai 9. syyskuuta 2013

Eka eneviikko: -4,4kg

Kuvittelin jo jossain välissä, että enemmänkin, mutta tuohon se jäi. Ihan hyvä tuokin.

Kun nälkä loppui, on mulla jäänyt yksi pussi jo pois päivästä. Syön nyt aamulla pirtelön, lounaalla easydietin pussin (vähän enemmän kaloreita, n. 170)+kasviksia, päivälliseksi nutriletin keitto+kasviksia ja iltapalaksi vielä pirtelö. Mitään "epämääräistä" ei vielä ole suuhun eksynyt, viikonloppuna meinasin olla niukkine kaloreineni kovilla kun tein vähän hommiakin, ja olen huomaavani että muisti pätkii tai pää on muutenvaan tosi hitaalla - tosi epänormaali olotila mulle...

Taidan huomenna ottaa lounaaksikin nutriletin keiton ja sheikata välipalapirtelön eli mennä reilusti viidellä pussilla. Jos se saisi taas jotain eloa koneeseen, ja vaakallakin näkyisi liikettä paremmin.

Itteänikin ärsyttää - mustahan ei pitänyt tulla tällänen valittaja, joka itkee kun paino ei putoakaan kiloa joka päivä ;) Niin se vaan näyttäs menevän, että epätoivo iskee herkästi...

Leikkaukseen 23 päivää. Vähän alkaa enemmän mietityttämään kaikki, ja jännittämään että miten menee nukutus ja leikkaus. Uskon, että kaikki menee hyvin, mutta tällä päällä pitää välillä vähän käännellä kiviä.

4 kommenttia:

  1. Kerroin omasta ENEstäni vastauksessa Ex Novon kirjoitukseen Ensimmäinen ene viikko takana,kolme edessä.Jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa.Itse olin Enellä 5 viikkoa,pudotukset menivät viikottain -4.2kg,-2.4kg,-2.2kg,-1.7 ja -2.2 eli yhteensä -12.7.Eli kuulemma juuri ihanteen mukaan,sillä ENE:llä pitäisi tippua 2-2.5kg per viikko.Kirurgi oli tosi tyytyväinen.Leikkaus oli tasan viikko sitten maanantaina.Siitä on paino tippunu viikossa -6.2kg,mutta se on minulla olleiden ongelmien vuoksi.Nyt vaan voi toivoa että helpottaisi pikku hiljaa.

    VastaaPoista
  2. Tulipa vielä mieleeni että eikö sinun käsketty syödä 20g:n proteiinilisää päivittäin ENE:n aikana.Se on nyt uusin suositus.

    VastaaPoista
  3. Ööö ei ravitsemusterapeutti kyllä tainnut sellaisesta mainita....jonkun olen kuullut saaneen ohjeen 100g rasvattomasta proteiininlähteestä päivittäin, mulle ei sanonut sellaista.

    VastaaPoista
  4. Tarkoitinkin tuolla proteiinilisällä,että pitää saada 20g proteiinia päivässä pussien lisäksi.Eli itse sain sen syömällä 100g rasvatonta rahkaa ja 100g raejuustoa joka päivä.Se on uusin suositus ja juuri siksi etteivät lihakset häviäisi nopeasti laihtuessa.

    VastaaPoista