maanantai 16. syyskuuta 2013

Ened-viikko 2: -1,9kg

eli kokonaispudotus tällä enellä nyt -6,3kg ja tänävuonna -36,8kg. Jiihaa.

Leikkaavan sairaalan rt soitti tänään, oli oikein tyytyväinen painonpudotukseen ja tsemppasi jatkamaan samaan malliin vielä pariin viikkoa. Jatkanhan minä, kun oon vauhtiin päässy :)

3 kommenttia:

  1. Todella hienosti olet saanut painoa pois;onnittelut sinulle siitä.Aivan samaa tahtia on tippunut kuin minullakin,mulla 2viikkoa -6.6kg.Pian on sinullakin leikkaus edessä,joten tsemppiä loppu-ENElle.Minulla on nyt tasan 2 viikkoa leikkauksesta ja olo alkaa helpottaa.Painoa on tippunut -8.3kg leikkauksen jälkeen,kaikkiaan -45.6kg.Mutta nythän se tahti tietenkin alkaa hidastua kun voi syödä vähän enemmän ja monipuolisemmin.Pääasia kuitenkin on että tippuu edes hitaasti,mutta varmasti.

    VastaaPoista
  2. exmuumimamma, kirjoitatko sä itse blogia muutosmatkastasi? Ois kiva lukea :)En ainakaan bloggerin profiilin kautta hoksannut missä blogisi on.

    VastaaPoista
  3. Matamiina kiitos vierailusta ja kommentista blogissani. En ollutkaan löytänyt sinun blogiasi aikaisemmin. Aion nyt tässä jossain vaiheessa lukea läpi sinun tekstisi. Hieno pudotus sinulla, tsemppiä jatkoon! :)

    VastaaPoista